Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Η αντιμετώπιση της ΠΟΕΔΗΝ ..."μας σκλάβωσε " !!

23.6.2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας μας την Τετάρτη 22.6.2011 έξω από το ΥΥΚΑ, ζητήσαμε συνάντηση από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία), κ. Κουτσιουμπέλη, ο οποίος την ώρα εκείνη εισερχόταν στα γραφεία της ΠΟΕΔΗΝ (τα οποία, για όσους δεν γνωρίζουν, βρίσκονται απέναντι ακριβώς από το Υπουργείο), σκεπτόμενοι πως πρέπει να ενημερωθεί για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ και των αποφοίτων διασωστών και ελπίζοντας να του καταθέσουμε τις προτάσεις μας επί των διαφόρων θεμάτων έτσι ώστε να υπάρξει μια εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος του συνολικού κλάδου της υγείας.


Αιτηθήκαμε λοιπόν την στήριξη της Ομοσπονδίας! Όμως..."ατύχησαμε"!!!!! Ο κ.Κουτσιουμπέλης ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ να συζητήσουμε!!!! Δεν θα αναλύσουμε το ύφος του, το οποίο ήταν τουλάχιστον απαξιωτικό, αλλά θα παραθέσουμε τις απόψεις του για τον αγώνα μας, αλλά και το ΕΚΑΒ γενικότερα:

"Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" είπε ο κύριος Κουτσιουμπέλης, αναγκάζοντάς μας να απαντήσουμε το αυτονόητο, οτι δηλαδή, το κύριο πρόβλημα, που είναι οι ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΔΕΚΟ δεν αφορά μόνο εμάς αλλα το ΕΚΑΒ ως οργανισμό γενικότερα, μιας και θα υπάρξει υποβάθμιση των υπηρεσιών του και τότε αυτός συνεχισε: "ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ, ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΡΑ????" και προσπαθώντας να μας μειώσει ακομα περισσοτερο, πρόσθεσε: "ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΣΧΟΛΕΣ, ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΚΑΒΙΤΗΣ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΝΗΨΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ...ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ"!!

Αυτές ήταν οι περίφημες δηλώσεις "του ποδαριού" του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ!!!!
Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω, γιατί ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.......!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου