Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Τα μπράβο και τα "μπράβο"...

22.06.2011

Εκατοντάδες απόφοιτοι διασώστες ΕΚΑΒ συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Ομονοίας από νωρίς το πρωί και έκαναν πορεία προς το Υπουργείο Υγείας, έξω από το όποιο έμειναν ως το μεσημέρι, φωνάζοντας συνθήματα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΚΑΒ, καθώς και για τις πολυσυζητημένες επικείμενες μετατάξεις των οδηγών στα ασθενοφόρα. Μετατάξεις οι οποίες, όχι μόνο στερούν έναν σημαντικό αριθμό θέσεων που ανήκουν στους εξειδικευμένους αυτούς επαγγελματίες, αλλά παράλληλα είναι άκρως επικίνδυνες για όλους τους απλούς πολίτες, που κάποτε θα χρειαστούν την πολύτιμη βοήθεια του ΕΚΑΒ και αντί αυτής, θα λάβουν υπηρεσίες «μεταφοράς – μετακόμισης - θαψίματος».
Η συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ήταν τέτοια, που….έτριξε ο κόσμος όλος!!!Σιγά παιδιά, ένας - ένας!!Όλοι θα χωρέσουμε….μην ποδοπατηθούμε κιόλας!!!!Μα τέτοια αγανάκτηση πια???!!! Το βράδυ πώς κοιμάστε με τέτοιο δίκιο να σας πνίγει???!!!! Έναν στοματοφαρυγγικό να έχετε δίπλα σας για καλό και για κακό βρε συνάδελφοι…..!!! Μέχρι και τα ΜΑΤ που ήταν παραταγμένα έξω από το Υπουργείο, για να αντιμετωπίσουν την….λαοθάλασσα, τρόμαξαν βρε παιδί μου….!!!! Αυτή η οργή των διασωστών…κάπως τους ήρθε…..!!!Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι!!!

 

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους παρευρέθησαν στην σημερινή συγκέντρωση!! Και ένα μεγαλύτερο «μπράβο», σε αυτούς που προτίμησαν να πάνε ήσυχα - ήσυχα στην δουλίτσα τους, να κάτσουν στον καναπέ τους, να ξυπνήσουν το μεσημέρι με την ησυχία τους, να πάνε βόλτα για το καφεδάκι τους, να ακούσουν τα νέα από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο στην δροσούλα τους (πού να τρέχεις καλοκαιριάτικα…???..)!!! Μπράβο σε εσάς συνάδελφοι που δεν τρέχετε σε συγκεντρώσεις που σας αφορούν, πολύ απλά γιατί «δεν βαριέσαι μωρέ…θα πάνε οι άλλοι, γιατί να πάω κι εγώ»???...Συνεχίστε έτσι!! Εξάλλου…..τρέχουν οι μ@λ@κ€ς για εσάς, εσείς καθίστε εκεί…στη δροσούλα!!!Μην μας πάθετε και τίποτα!!!!!!...Όχι τίποτα άλλο, θα αναγκαστούν κι αυτοί οι καημένοι οι οδηγοί να τρέξουν να σας μεταφέρουν……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου